VTM

Sabine is al meerdere malen te gast geweest in de gebouwen van VTM in Vilvoorde. Bart Peeters maakte van haar voor zijn Vliegende Doos een holbewoonster. Ze was centrale gast in het programma Klasgeheimen met Luc Appermont. Haar tegenspeler was Michel Vandenbosch van GAIA. Als verrassingsgasten had men Sophie Vangheel van CUNINA uitgenodigd, Yan Coussens, een jeugdvriend die momenteel in Zuid Afrika woont en haar vroegere lerares Engels mevr Tailleu. Als jeugdauteur kreeg ze vaak Luc Alloo van TV6 over de vloer.

In 2003 deed ze mee aan De Keuze van de Kijker, een programma van Ingeborg waarin de kijker zelf bepaalde welk programma hij graag op VTM zou zien. Met ‘Kleine Weldoeners’ haalde ze de halve finale.

Op zondagavond was Sabine ook een graaggeziene gaste bij Luc Appermont in het programma Puur Toeval waar ze samen met Jacques Vermeire, Margriet Hermans, Wendy Van Wanten en Gerty Christoffels antwoorden probeert te zoeken op de soms hilarische, moeilijke, onmogelijke vragen van kijkers.

Bekijk fragment "De Vliegende Doos"
Bekijk fragment "Klasgeheimen"