Nieuws

29 januari 2015 - Kindle Ereader

Vanaf nu te koop voor de Kindle Ereader: de volledige reeks jeugdavonturenromans rond Remi, Lamya en hun 6 knotsgekke vrienden, de Levende Doden. Heerlijk meeslepende, spannende en grappige avonturen die zich afspelen in India, Zuid Afrika of onbestaande plekken… Voor vele uren leesplezier! Leuk voor jezelf of als cadeau!

Koop nu

27 februari 2014 - Lezingen

Sabine geeft dezer dagen en de rest van het jaar, heel veel lezingen met haar boek 'Traliemama's', en die leiden telkens tot intense, hevige, emotionele maar zeer geïnteresseerde reacties bij het publiek. Het is duidelijk dat dit boek inzicht geeft in een voor velen ongekende wereld…die van moeders achter tralies.

Lezingen boeken kan nog altijd, zie contact.

Op dinsdag 4 maart is Sabine samen met Minister Turtelboom te gast bij café Corsari, in aanloop naar de Internationale Vrouwendag van 8 maart, om het te hebben over haar boek 'Traliemama's.

Op 15 maart is Sabine te gast in De Zoete Inval op Radio 2, samen met Marc Coucke en Herman Verbruggen.

De jeugdboekenweek gaat bijna van start!, voor Sabine een drukke periode maar lezingen en workshops kunnen nog altijd aangevraagd worden! Meer info over de inhoud van de mogelijke lezingen van 7 tot 77, zie 'Lezingen' onder 'Boeken'. Voor boekingen, zie 'Contact'.

Boektrailer

14 oktober 2013 - Traliemama's

In haar nieuwe, non-fictie boek laat Sabine moeders achter tralies aan het woord, een vaak vergeten groep. Ze praatte ook met psychologen, vrijwilligers, directies en een onderzoeksrechter, graaft in hun geschiedenis en zocht hun situatie in andere landen uit, maar de beklijvende verhalen primeren en zullen de lezer zeker een beter inzicht geven in leven achter tralies.

Vanaf 14 oktober te koop in alle boekhandels. Bekijk hier alvast de boektrailer, met inside foto's door Sabine genomen die ook in het boek te zien zijn.

Bekijk de reportage uit het VTM journaal van 14 oktober.

9 september 2013 - Sabine ambassadrice van het Filmfestival van Gent

Samen met eminente collega's is Sabine vriend of met een sterker woord, ambassadrice, geworden van het Gentse filmfestival dat dit jaar 40 jaar bestaat. Surf naar haar verjaardagwensen en vind ook die van de andere ambassadeurs! En komen kijken en luisteren natuurlijk…

http://www.filmfestival.be/nl/vrienden
http://www.youtube.com/watch?v=cJC05z106R8

27 augustus 2013 - Cunina On Tour, 15 September, Geel

Op zondag 15 september strijkt Cunina On Tour op de grote markt in Geel. Vanuit elke provincie zijn er unieke motorroutes uitgewerkt naar Geel. Inschrijven kan via de website www.cuninaontour.be, tijdig inschrijven voor de testritten met de nieuwste modellen van zowat alle merken, wordt ten zeerste aanbevolen.

De horeca van Geel neemt actief deel en zal u verwennen, vanaf 1 uur wordt het podium ingepalmd door The Humble Ego's, met frontman Michael Pas en aan de drums Nic Balthazar. Ambassadrice Nathalie Meskens doet een gastoptreden en ambassadrice Sabine De Vos praat alles aan elkaar.

De opbrengst gaat naar de verdere uitbouw van een grote scholenproject in de Himalaya in Nepal. De NGO Cunina zal voltallig aanwezig zijn voor wie meer info wil over onze werking in onze vijf partnerlanden, of voor wie ter plekke sponsor of peetouder wil worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Graag tot dan

Cunina On Tour, 15 September, Geel

28 april 2013 - De Gouden Kameleon

Voor het x-ste jaar op rij, mocht Sabine de Gouden kameleon gaan uitreiken in Tongeren aan de klas die ism juf en school, de leukste verhalen hadden geschreven rond het thema van Gedichtendag 2013: Muziek. Een verslag van vorig jaar vind je alvast hier: http://www.educatief.diekeure.be/goudenkameleon/?ID=2034.

24 april 2013 - Trots vos te zijn

Sabine steunt de actiegroep ROBIN = Rood Beest in Nood. Door een affiche met een vos erbij, zet ze mee haar schouders onder het project. Er is helemaal geen 'probleem' met vossen, niks wat een goed gemaakt kippenhok en een paar simpele voorzorgsmaatregelen niet kunnen voorkomen, en trouwens: wie is het probleem: de mens of de vos? Ook als schepen heeft Sabine zich altijd verzet tegen de jacht op de vos, zeg maar de jacht in z'n geheel. België is te klein voor wilde dieren, of het moet zijn dat je de jachtduif een wild dier noemt… Surf naar http://robinood.wordpress.com voor meer info én de poster! Print hem uit en hang hem op!

22 april 2013 - Volg Sabine op Facebook en Twitter!

Klik op het linkje en word volger van Sabine op Facebook, zo weet je als eerste wat er gaande is, met welke boeken/projecten ze bezig is, ze post regelmatig foto's, geeft TV kijk- en leestips of zelfs Youtube-tips.

http://www.facebook.com/sabine.devos.52. Op Twitter speelt ze zelfs nog korter op de bal: https://twitter.com/1Sabine_De_Vos.

22 april 2013 - Vind je een boek van Sabine niet in de winkel?

Dan kan je het hier bestellen, klik door naar Boeken en dan 'bestellen', kies zelf je pakket en krijg het over een paar dagen thuis!